Despre

N.
#cefacem
#misiune
#proceduradelucru
#cefacem

Proiectăm și dezvoltăm,
cooperăm cu clienții
care doresc succesul in
afaceri

Suntem un studio de webdesign din Brasov, cu mai mult de 13 ani de experiență în branding și webdesign. De-a lungul acestor ani, am descoperit din nou esența clienților noștri. Creăm produse digitale inovatoare și mărci orientate spre viitor, premisa noastră este de a conduce întotdeauna o schimbare pozitivă în oameni, companii și organizații.

#misiune

Avem specializare in web design interactiv, dezvoltare si strategie atât pentru web cat şi pentru aplicaţii mobile.

Clientii nostri fac parte din verticalele multiple, de la domeniul medical pana la cel bancar, în acelaşi interval de timp în întreaga lume. Echipa noastra adoptă o abordare „holistica” in webdesign.

#proceduradelucru

Strategie, ne punem pe gandirea proiectului.

Designerii nostri interactioneaza, sunt implicati în faza de descoperire încep punerea împreună a diagramelor de interacţiune cu clientul, intocmesc liste de sarcini si arhitectura. De la branding, mesaje, funcţionalitate şi ne pregătim de componente pentru a realiza fundaţia website-ului si pentru tot ceea ce facem in aceasta faza. In toate proiectele noastre, indiferent ca sunt aplicatii bazate pe web, site-uri corporative, site-uri de comert electronic sau aplicaţii mobile, procesul asigură îndeplinirea obiectivelor de afaceri şi obiectivele de marketing ale clientului.

150 +
idei realizate
130 +
clienti fericiti
190 +
alegeri inspirate
70 +
proiecte realizate
#contactati-ne

Toate proiectele încep cu o conversație excelentă

#ultimelenoutati
Dacă sunteți în căutarea ultimelor tendințe de webdesign

Content is protected. Right-click function is disabled.