Echipa

Proiectăm și dezvoltăm,
cooperăm cu clienții
care doresc succesul in
afaceri

Suntem un studio de design cu mai mult de 13 ani de experiență în branding și digital. De-a lungul acestor ani, am descoperit din nou esența clienților noștri. Creăm produse digitale inovatoare și mărci orientate spre viitor, premisa noastră este de a conduce întotdeauna o schimbare pozitivă în oameni, companii și organizații.

 

Deci, cine sunt oamenii din spatele scenei care fac agenția noastra de webdesign eficientă și coordonată care este astăzi?

Ei bine, punem accentul pe cuvântul “echipa” (puteți vedea foarte mult pe site-ul nostru). Când clienții potențiali întreabă ce separă serviciile noastre de alte agenții de web design din Brașov; dacă nu ne cer, le spunem oricum – subliniem credința pe care o avem în echipa noastră mai presus de toate. Convingerea cu privire la servicii este bună și bine – verificați concurenții noștri și vă veți obișnui cu aceasta – dar cheia pentru un produs eficient este echipa din spatele ei. Noi credem ca echipa noastra reprezinta cea mai buna solutie de design web din Romania. Dar, pentru a face o echipă eficientă, aveți nevoie de indivizi – indivizi orientați spre echipă, desigur; iar printre acești indivizi se află un număr de seturi variate de competențe și tipuri de personalități. De la designeri interactivi creativi și artistici, până la arhitecți de tehnologie inteligenți și experți în folosință, echipa noastra este plină de talent.