Procedura de lucru

Descoperire

O multime de intrebari scurte
Un proces de descoperire incepe oficial. Acesta include conversaţia iniţiala la prima şedinţa. Ne revizuim obiectivele şi scopurile pentru a aborda diferite opţiuni de dezvoltare şi tehnologie.

Rezultatul final al sesiunii de descoperire este o înţelegere globală de activitatea care se aşteaptă, funcţionalitatea, şi procesele de afaceri. Acest lucru asigură că vom acoperi domeniul de aplicare integrală a proiectului şi ajută in dezvoltarea prioiectului in termenii stabiliti.

Strategie

Ne punem pe gandirea proiectului

Designerii nostri de interacţiune, care sunt implicati în faza de descoperire încep punerea împreună a diagramelor de interacţiune cu clientul, liste de sarcini, personal şi arhitectura.

Realizeazam un plan de atac. De la branding, mesaje, funcţionalitate şi ne pregătim de componente pentru a realiza fundaţia website-ului si pentru tot ceea ce facem in aceasta faza. In toate proiectele noastre, indiferent ca sunt aplicatii bazate pe web, site-uri corporative, site-uri de comert electronic sau aplicaţii mobile, procesul asigură îndeplinirea obiectivelor de afaceri şi obiectivele de marketing ale clientului.

Design

Unde strategia se intalneste cu design-ul

Etapa de proiectare presupune concretizarea aspectului şi crearea interfetei noului website. Atunci când echipa noastră de strategie, inmâneaza planurile echipei de design. Echipa noastra de design creează un prim design bazat pe toate elementele din faza de proiectare. Vom continua cu revizii prin faza de proiectare până la un concept de design final care va fi aprobat.

Dezvoltare faza 1:

Arhitectura Website

Cu un design stabilit, designerii noştri construiesc arhitectura generală a site-ului nou. Şabloanele de prima pagina şi pagile de interior, de navigaţie la nivel mondial impreuna cu Cascading Style Sheets (CSS), toate sunt sunt create în acest stadiu. Această fază arată modul în care site-ul dvs. va funcţiona o dată că este complet.

Dezvoltare faza 2:

Crearea de continut

Odată ce arhitectura generală a fost creată si aprobată, se transforma de copywriterii profesionisti sau de părtile interesate autorizate de companie pentru a incepe să scrie continut de continut bogat si convingător de cuvinte cheie. Odată ce continutul este gata să meargă, designerii nostri se deplasează pe site si formatează sectiunile utilizand CSS si PHP.

Dezvoltare faza 3:

Arhitectura Website

Această etapă implică dezvoltarea personalizată a aplicatiilor (programare / db) pentru oricare dintre elementele dinamice (functionale, personalizabile) necesare pentru proiect. O mare parte din magia de dezvoltare a programelor si a bazelor de date se intimplă simultan cu etapele de arhitectură si de continut.

Testarea

Noi respectăm standardele cele mai riguroase pentru asigurarea calitii (QA), dezvoltarea, formularele, legăturile si navigatia. Toate sunt testate de la dezvoltare la transmitere. Odata ce toate componentele si caracteristicile sunt gata să meargă, vom efectua un set final de teste riguroase de asigurare a calitii. După ce verificăm dacă site-ul dvs. functionează conform destinatiei si respectă standardele actuale de web design, dezvoltare si accesibilitate, vă oferim spre aprobare si semnătură.

Lansarea

Cand site-ul dvs. trece testul QA, este gata de lansare si il mutam din productie pentru publicarea finala pe Web.

Suport Tehnic

Echipa noastră de design web va verifica succesul lansarii site-ului dvs. Deoarece succesul inseamnă lucruri diferite pentru diferite companii, putem folosi o varietate de manometre si instrumente. Dacă raportati sau găsim ceva care ar putea să utilizeze actualizări de continut cum ar fi tweak-ul sau modificări minore ale graficii sau arhitecturii, vor fi revizuite rapid.

Content is protected. Right-click function is disabled.