Echipa webdesign Brasov

Proiectăm și dezvoltăm,
cooperăm cu clienții
care doresc succesul in
afaceri

Studio de web design Brasov cu mai mult de 13 ani de experiență în branding și webdesign.
De-a lungul acestor ani, am descoperit din nou esența clienților noștri. Din 2007 colaborăm cu o mulțime de companii mici si mari, dezvoltăm proiecte diferite oferind servicii web design si gazduire web in Brasov si restul tarii. De-a lungul acestor ani, am descoperit din nou esența clienților noștri. Dezvoltăm produse digitale inovatoare și mărci orientate spre viitor, oferim servicii complete de web design si orice tip de campanie de promovare: site-uri de prezentare, magazine online, consultanta, creare logo & orice materiale grafice. Premisa noastră este de a conduce întotdeauna o schimbare pozitivă în oameni, companii și organizații.

Ca agentie webdesign ne adresam antreprenorilor care doresc un design UX/UI „pixel perfect”, o consultanta de business pentru modelul lor de afaceri si nu in ultimul rand dezvoltarea proiectelor deja realizate pentru a fi in top cu ultimele actualizari Google, tendinte de WebDesign si strategii de Marketing Online.

Furnizam clientilor atat servicii integrate de webdesign, cat si servicii avansate de marketing online si promovare web.

Deci, cine sunt oamenii din spatele scenei care fac agenția noastra de webdesign eficientă și coordonată care este astăzi?

Ei bine, punem accentul pe cuvântul „echipa” (puteți vedea foarte mult pe site-ul nostru). Când clienții potențiali întreabă ce separă serviciile noastre de alte agenții de webdesign din Brașov; dacă nu ne cer, le spunem oricum – subliniem credința pe care o avem în echipa noastră mai presus de toate. Convingerea cu privire la servicii este bună și bine – verificați concurenții noștri și vă veți obișnui cu aceasta – dar cheia pentru un produs eficient este echipa din spatele ei. Noi credem ca echipa noastra poate aduce pe piata solutii excelente in materie de design web din Brasov. Dar, pentru a face o echipă eficientă, aveți nevoie de indivizi – indivizi orientați spre echipă, desigur; iar printre acești indivizi se află un număr de seturi variate de competențe și tipuri de personalități. De la designeri interactivi creativi și artistici, până la arhitecți de tehnologie inteligenți și experți în folosință, echipa noastra este plină de talent.

echipa3

Andreea

Designer cu experienta, mereu cu un pas inaintea tuturor.

echipa1

Marian

Dezvoltator web, gaseste intotdeauna solutiile potrivite.

echipa4

Andrei

Programator web cu experienta, livreaza la timp toate proiectele.

echipa2

George

Expert in optimizare pentru motoare de căutare marketing.

Content is protected. Right-click function is disabled.