Marketing SEO și Online

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este procesul de îmbunătățire a vizibilității unui site web sau a unei pagini web în motoarele de căutare prin rezultatele de căutare „naturale” sau neplătite („organice” sau „algoritmice”). Alte forme de marketing pentru motoarele de căutare (SEM) vizează înregistrări plătite. Să aveți o varietate în strategia dvs. de marketing vă va ajuta să vă creșteți mai multă atenție către clienți. De asemenea, vă va face mai vizibil pentru clienții potențiali.

În general, cu cât mai devreme (sau mai mare pe pagină) și mai frecvent apare un site în lista rezultatelor căutării, cu atât mai mulți vizitatori vor primi de la motorul de căutare. SEO poate viza diferite tipuri de căutare, inclusiv căutare de imagini, căutare locală, căutare video și motoare de căutare verticale specifice industriei. Acest lucru oferă prezența unui site web.

Când combinați o strategie SEO cu dezvoltarea web, există mai multe componente care trebuie abordate pentru a avea succes. Suntem aici pentru a vă ghida și vom lucra pentru îndeplinirea obiectivelor dvs. de afaceri, asigurând în același timp că campania dvs. de marketing funcționează fără probleme.

Flux de lucru SEO și web design și dezvoltare:

Descoperire de cuvinte cheie
Organigrama SEO
Sitemap SEO
Analiza cuvintelor cheie
Web Design Wireframe
Recomandări SEO
Proiectare și dezvoltare web
Verificare SEO
Implementare
Monitorizarea

Content is protected. Right-click function is disabled.