Proiectare și dezvoltare aplicații web

Indiferent dacă căutați o aplicație desktop, mobilă sau web (adică Facebook), vă putem ajuta. Profitând de populară platformă Facebook pentru rețeaua socială pentru a vă extinde afacerea și a vă consolida marca, puteți consolida experiența interactivă a clientului cu marca dvs. De la aplicații personalizate până la paginile de fan, există oportunități interminabile de a explora pe Facebook.

Cu experiența și cunoștințele noastre despre Platforma Facebook, vă putem ajuta să vă consolidați brandul, conectându-vă la publicul dvs. într-un mod mai captivant și interactiv. Cu o interacțiune sporită, aveți ocazia mai bună de a construi o relație cu clienții, crescând loialitatea lor față de marca dvs.

De asemenea, este posibil să aveți necesitatea de a crea o aplicație bazată pe web pentru a vă ajuta să comunicați cu clienții dvs., cum ar fi un programator sau un calendar personalizat. Netimagio poate dezvolta orice număr de aplicații care vă vor ajuta să comunicați și să mențineți o relație pozitivă cu clienții și clienții.

Procesul de aplicație web și Proiectare:

Definiția cerințelor
Proiecta
Punerea în aplicare
Testare și QA
Eliberare