Servicii

#serviciilenoastre

Pentru generarea constantă a calității,
produsele necesită o bază puternică
din experiență și abilități.

Gazduire web
citeste mai mult...
Marketing SEO
read more
Solutii E-Commerce
citeste mai mult...
Aplicatii Mobile
citeste mai mult...
Consultanta
read more
#întrebări

În procesul activității noastre acordăm atenție fiecărei etape.

01. Stabilirea obiectivelor si Arhitectura website-ului
În urma discuției client-agenție referitor la webdesign se stabilesc obiectivele astfel încât acestea să corespundă la nivel de design, funcționalitate și conținut cu așteptările clientului. Strangerea/colectarea informatiilor este primul pas in proiectarea unui site de succes. Trebuie avute in vedere multe aspecte, prin urmare proiectantul va solicita clientului o multitudine de detalii, pe care le va pune cap la cap pentru a intelege afacerea si nevoile acestuia.
02. Planificare si Programare
Folosind informatiile colectate anterior, se va realiza un plan al site-ului: harta, tema principala, subteme, etc. Aici stabilim tehnologiile ce vor fi folosite pentru implementare.

Programarea site-ului cuprinde două etape: machetarea designului in HTML, CSS, Javascript în cazul website-urilor statice. În caz că clientul optează pentru un website dinamic se aplică si un limbaj de programare pentru intercatiunea cu baza de date, acestea sunt PHP, JAVA, Net.

03. Optimizare si Testare
Odată cu încărcarea continutului pe website se adaugă titlurile și descrierile meta, titlurile H1, H2 necesare, titlurile alternative pentru imagini, etc. După finalizarea tuturor lucrărilor de realizare a website-ului e nevoie de testare pentru a identifica posibilile erori. Fiecare pagină din website trebuie analizată pentru a depista eventualele erori de cod, design, aspect sau functionalitate.
04. Aprobare si Livrare
După testare, proiectul este trimis clientulului pentru aprobare. Aprobarea website-ului se finalizează cu semnarea actului de primire-predare. De obicei, din acest moment începe si etapa de mentenanta si monitorizare a website-ului.
#preturi estimative
Preturile si tarifele de web design sunt prezentate cu titlu informativ. Oferim solutii personalizate in functie de nevoile clientului.

Content is protected. Right-click function is disabled.