E-Commerce

Cu toții știm și iubim citatul din Field of Dreams: „Construiți-l și vor veni”. Dar a crede că este adevărat este pur și simplu imposibil. Site-urile de comerț electronic vând lucruri. Dar nu se vor vinde singuri. Un site de comerț electronic este baza afacerii dvs. Nu vă lăsați clienții cu un site complicat, greu de utilizat, care nu pare atrăgător. Construiți un site care să reflecte obiectivele dvs. de afaceri și să vă păstreze clienții fericiți.

Construirea unui site de comerț electronic nu este simplă. Înțelegem că majoritatea întreprinderilor sunt interesate de comerțul electronic, deoarece este una dintre cele mai eficiente metode de a stimula vânzările, crescând vânzările la fața locului cu o cantitate masivă (comparativ cu un site standard). Indiferent dacă ați lucrat anterior cu companii de soluții de comerț electronic și căutați re-proiectarea paginii sau ați început o nouă afacere online, echipa noastră de design de site-uri web de comerț electronic are abilitățile pentru a vă ajuta să faceți o impresie puternică asupra clienților.

Soluțiile noastre de comerț electronic:

Magento
Coșul Zen
XCart
Comerț cu sistem de operare

Cu soluțiile noastre de comerț electronic, oferim clienților:

Un design web special conceput, uimitor vizual
CMS cu management de produs
Un coș de cumpărături sigur, ușor de utilizat
Integrare cu software-ul dvs. de contabilitate
Optimizare motor de căutare
Campanii Pay Per Click
Întreținerea continuă a site-ului dvs. web, inclusiv actualizări și îmbunătățiri

Rețineți, faptul că un site de comerț electronic de succes sau orice site web de afaceri înseamnă mai mult decât un site atrăgător. Ar trebui să vă asigurați că aveți o strategie de marketing bună, care vă va stimula marca de afaceri și va obține vizibilitate pentru site-ul dvs.

Content is protected. Right-click function is disabled.